Harta site-ului
Ajutor
Multstimați locuitori ai satelor Molovata Nouă și Corjova!
Multstimați locuitori ai satelor Molovata Nouă și Corjova!

În această zi de duminică, am deosebita plăcere să vă felicit cu prilejul hramului localității DVOASTRĂ– Adormirea Maicii Domnului. Din numele Consiliului raional Dubăsari, vă aduc sincere urări de bine şi sănătate, fericire, pace şi noroc. Hramul localității este ziua când în casa noastră se adună copiii, rudele, prietenii și toți cei dragi pentru a se bucura împreună de cele realizate, de sănătate și de bunăstare.
Cu acest prilej vă dorim ca această sărbătoare să vă poarte de grijă, să vă aducă lumină, căldură și belșug, să vă îndrume doar la fapte bune întru prosperarea localității, a raionului și a țării noastre Republica Moldova. În casele Dumneavoastră să domnească mereu pacea, voia bună și belșugul. Satele Molovata Nouă, și Corjova situate, în partea stângă, pe malul Nistrului, localități pitorești, cu oameni frumoși, harnici și mărinimoși. Hramul localității este cel mai bun prilej de a consolida convingerea că prin comuniune și comunicare, prin participarea fiecăruia la dezvoltarea localității, putem transforma localitatea într-un sat mai curat și mai luminat.
Astfel, dorim satelor Molovata Nouă și Corjova un cer albastru fără nori în calea sa de prosperare, iar locuitorilor să deschidă poarta unui viitor plin de succese, performanțe și realizări considerabile în promovarea imaginii localității.
Lumina sărbătorii să Vă facă mai buni, mai curați, mai iertători și mai atenți cu cei din preajmă, să vegheze neamul, satul, familiile și să Vă binecuvânteze în activitățile de zi cu zi.
Cu deosebită considerație pentru Dumneavoastră,
Vlad IZMAN, vicepreședintele raionului Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Multstimați locuitori ai satelor Molovata Nouă și Corjova! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta